Vääntömomentin hallinta ultramatalilla taajuuksilla rikkoo invertteriteknologian rajoja ja on saavuttanut uuden huipun alalla. section-1

G10 Technology   g10-inverter

C & H invertterit ovat huipputeknologian järjestelmiä, joita hallinnoi uusin sisäänrakennettu mikroprosessori, joka perustuu ainutlaatuiseen G10 teknologiaan. Se tarkoittaa, että kompressori sammuu, kun asetettu lämpötila saavutetaan ja toimii 1 Hz ja kuluttaa vain 40 wattia / h, ja näin Cooper & Hunter säästää energiaa jopa 50%, ja lisää laitteiden palvelusvuosia jopa kymmenellä vuodella.
G10 hyödyt
Erityisen matala kompressorin pyörimisnopeus Tarkka lämpötilan säätö Säästöt jopa 40% Kylmäaine R410A Ympäristöystävällinen kylmäaine Ei heikennä otsonia Tehokas jäähdytys Automaattinen jännitteen mukauttaminen (150-265 In) Vakaa toiminta jännitevaihteluista huolimatta Ehkäisee vahinkoja Moderni huippunopea mikroprosessori Tarkat ohjaustoiminnot Parametrien tehokas valvonta Hiljainen toiminta 25 DB sisätiloissa Mukava ja hiljainen toiminta Luotettavuus Tiukka laadunvalvonta kaikissa tuotannon vaiheissa Erinomaisia ominaisuuksia ja korkea suorituskyky Lämpötilan tarkka säätömahdollisuus Tarkkuus 0,1 ° C Ohjaus tiettyjen muuttujien Turbo-tila Saavuttaa mahdollisimman nopeasti halutun lämpötilan Sekä jäähdytys että lämmitystoiminnoissa. Jatkuva toiminta Ei sammuttele itseään turhaan Säästää sähköä [hr]

Puhtaampi ja raikkaampi huoneilma

Cooper & Hunter ilmalämpöpumput eivät vain lämmitä ja viilennä, vaan myös aktiivisesti puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa. Valittavissa useita suodatusvaihtoehtoja.  
eco2Kylmä Plasma suodatusjärjestelmä
Plasmasuodatus perustuu sähköstaattiseen toimintaan. Staattinen sähkö imee suodattimen pintaan hienon pölyn ja haitalliset mikrobit. Pöly, nikotiini, ym. ilman epäpuhtaudet eivät siis leviä puhalluksen mukana ympäriinsä vaan kerääntyvät pestävään suodattimeen. Suodattimen pienet otsonihiukkaset poistavat huoneilman epämiellyttävät hajut.

[vr][/vr]

 

Katekiinisuodatinfilter1

Katekiini on luonnollinen aine, jota mm. teen lehdet sisältävät. Sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Suodatin on valmistettu kestävästä kuituverkosta. Se toimii erinomaisella hyötysuhteella (≥ 95%) keräten ilmasta pölyn ja estäen tehokkaasti bakteerien ja virusten leviämisen.

[vr][/vr]

   
Nano-titaanikatalyytti antikemikaalinen suodatin
Suodatin pysäyttää ja poistaa haitallisia kemiallisia yhdisteitä ja poistaa hajuja ja kaasuja, sekä tuhoaa bakteereja. Kiinteällä katalyytillä, titaanidioksidilla, nanokokoisten hiukkasten muodossa, on vahva hapettava vaikutus. Haitallisia kemiallisia yhdisteitä (formaldehydi, ammoniakki, rikkivetyä, jne.) altistetaan valolle ja ne nopeasti hajoavat vaarattomiksi. Suodatin voidaan käyttää uudelleen regeneroinnin jälkeen suorassa auringonvalossa. Mikä parasta, se on täysin ympäristöystävällinen. green2

[vr][/vr]

filter3Antibakteerinen suodatin
Antibakteerinen pinnoite auttaa tuhoamaan bakteereja, viruksia, stafylokokit, sienet, ym. ja estää näiden mikro-organismien leviämisen. Suodattimen solurakenne voi kaapata mikroskooppisia hiukkasia, joiden koko vaihtelee 0,1 mikronia, ja puhdistusaste on 95%.  

[vr][/vr]

Aktiivihiilisuodatinfilter2
Aktiivihiilisuodatin kerää materiaaleja jotka ovat kaasun tai nesteen muodossa. Tällä suodattimella on suuri kapasiteetti ja mahdollisuudet vahingollisten kaasujen ja muiden hajujen nopeaan suodatukseen. Sähköstaattinen kuitufiltteri kerää pieniä pölypartikkeleja, savua ja eläinten karvoja estääkseen allergisten reaktioiden synnyn.

[vr][/vr]

Sähkösuodatin
Tämä suodatin on valmistettu polymeeristä, joka kestomagneetti ja poimii pienin pölyn ja savun. Suodatin pysäyttää sähkömagneettisella kentällään tehokkaasti pienet pöly-, pölypunkit, tupakansavun, eläinten karvat hiukkaset ja muut mikroskooppiset hiukkaset, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita ihmisissä. Suodattimen vaikutus kestää jopa 5 vuoden käytön.

 22_dust