Tekniikka

Vääntömomentin hallinta ultramatalilla taajuuksilla rikkoo invertteriteknologian rajoja ja on saavuttanut uuden huipun alalla.
section-1

G10 Technology   g10-inverter

C & H invertterit ovat huipputeknologian järjestelmiä, joita hallinnoi uusin
sisäänrakennettu mikroprosessori, joka perustuu ainutlaatuiseen G10 teknologiaan. Se tarkoittaa, että kompressori sammuu, kun asetettu lämpötila saavutetaan ja toimii 1 Hz ja kuluttaa vain 40 wattia / h, ja näin Cooper & Hunter säästää energiaa jopa 50%, ja lisää laitteiden palvelusvuosia jopa kymmenellä vuodella.

 
G10 hyödyt

Erityisen matala kompressorin pyörimisnopeus
Tarkka lämpötilan säätö
Säästöt jopa 40%

Kylmäaine R32
Ympäristöystävällinen kylmäaine
Ei heikennä otsonia
Tehokas jäähdytys

Automaattinen jännitteen mukauttaminen (150-265 In)
Vakaa toiminta jännitevaihteluista huolimatta
Ehkäisee vahinkoja

Moderni huippunopea mikroprosessori
Tarkat ohjaustoiminnot
Parametrien tehokas valvonta

Hiljainen toiminta
25 DB sisätiloissa
Mukava ja hiljainen toiminta

Luotettavuus
Tiukka laadunvalvonta kaikissa tuotannon vaiheissa
Erinomaisia ominaisuuksia ja korkea suorituskyky

Lämpötilan tarkka säätömahdollisuus
Tarkkuus 0,1 ° C
Ohjaus tiettyjen muuttujien

Turbo-tila
Saavuttaa mahdollisimman nopeasti halutun lämpötilan
Sekä jäähdytys että lämmitystoiminnoissa.

Jatkuva toiminta
Ei sammuttele itseään turhaan
Säästää sähköä

Puhtaampi ja raikkaampi huoneilma

Cooper & Hunter ilmalämpöpumput eivät vain lämmitä ja viilennä, vaan myös aktiivisesti puhdistavat ja raikastavat huoneilmaa. Valittavissa useita suodatusvaihtoehtoja.

 

eco2Kylmä Plasma suodatusjärjestelmä

Plasmasuodatus perustuu sähköstaattiseen toimintaan. Staattinen sähkö imee suodattimen pintaan hienon pölyn ja haitalliset mikrobit. Pöly, nikotiini, ym. ilman epäpuhtaudet eivät siis leviä puhalluksen mukana ympäriinsä vaan kerääntyvät pestävään suodattimeen. Suodattimen pienet otsonihiukkaset poistavat huoneilman epämiellyttävät hajut.

Katekiinisuodatinfilter1

Katekiini on luonnollinen aine, jota mm. teen lehdet sisältävät. Sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Suodatin on valmistettu kestävästä kuituverkosta. Se toimii erinomaisella hyötysuhteella (≥ 95%) keräten ilmasta pölyn ja estäen tehokkaasti bakteerien ja virusten leviämisen.

Nano-titaanikatalyytti antikemikaalinen suodatin

Suodatin pysäyttää ja poistaa haitallisia kemiallisia yhdisteitä ja poistaa hajuja ja kaasuja, sekä tuhoaa bakteereja. Kiinteällä katalyytillä, titaanidioksidilla, nanokokoisten hiukkasten muodossa, on vahva hapettava vaikutus. Haitallisia kemiallisia yhdisteitä (formaldehydi, ammoniakki, rikkivetyä, jne.) altistetaan valolle ja ne nopeasti hajoavat vaarattomiksi. Suodatin voidaan käyttää uudelleen regeneroinnin jälkeen suorassa auringonvalossa. Mikä parasta, se on täysin ympäristöystävällinen.

green2

 


filter3Antibakteerinen suodatin

Antibakteerinen pinnoite auttaa tuhoamaan bakteereja, viruksia, stafylokokit, sienet, ym. ja estää näiden mikro-organismien leviämisen. Suodattimen solurakenne voi kaapata mikroskooppisia hiukkasia, joiden koko vaihtelee 0,1 mikronia, ja puhdistusaste on 95%.

Aktiivihiilisuodatinfilter2

Aktiivihiilisuodatin kerää materiaaleja jotka ovat kaasun tai nesteen muodossa. Tällä suodattimella on suuri kapasiteetti ja mahdollisuudet vahingollisten kaasujen ja muiden hajujen nopeaan suodatukseen. Sähköstaattinen kuitufiltteri kerää pieniä pölypartikkeleja, savua ja eläinten karvoja estääkseen allergisten reaktioiden synnyn.

Sähkösuodatin

Tämä suodatin on valmistettu polymeeristä, joka kestomagneetti ja poimii pienin pölyn ja savun. Suodatin pysäyttää sähkömagneettisella kentällään tehokkaasti pienet pöly-, pölypunkit, tupakansavun, eläinten karvat hiukkaset ja muut mikroskooppiset hiukkaset, jotka aiheuttavat allergisia reaktioita ihmisissä. Suodattimen vaikutus kestää jopa 5 vuoden käytön.

 22_dust