Cooper and Hunter

Cooper&Hunter tuotemerkin taustalla on Сooper&Hunter International Corporation (USA) www.cooperandhunter.com. 
Suomessa Cooper&Hunter tuotteet maahantuo Costella Oy, tarkemmat yhteystiedot löydätte täältä.

C&H on tae laadusta

Tuotteiden korkein laatu on yksi C&H:n  tärkeimmistä periaatteista. Cooper&Hunter laitteet valmistetaan USA:n, Kanadan ja Euroopan Unionin korkeimpien laatustardardien ja -vaatimusten mukaan.
Yritys on kehittänyt uniikin laadunvalvontajärjestelmän: ”Täydellisen tuotteen strategia” ja ”Kansainvälinen laadun tarkkailu”. Tämä on mahdollistanut korkealaatuisimpien ilmastointilaitteiden tuotannon.
Innovatiivinen teknologia, tiukka laadunvalvonta ja huippuluokan luotettavuus sekä uniikit tekniset ominaisuudet yhdistettynä upeaan muotoiluun ja laajaan tuotevalikoimaan ovat syy, miksi C&H-tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion sekä kuluttajien että ammattilaistenkin parissa (alle 0,2% tyytymättömiä asiakkaita).
Tuotanto
Useiden vuosien ajan yhtiö on tehnyt teknisiä parannuksia ja tutkimuksia vastatakseen paremmin kuluttajien tarpeisiin. Tänä päivänä yhtiö tuottaa monenlaisia ​​laitteita:
Cooper&Hunter ilmastointilaitteet tuotetaan pääasiallisesti GREE Electric Appliance INC:n tehtaalla, Zhuhaissa Kiinassa. Tehtaan valinta ei ollut sattumanvarainen, vaan tuotantolaitokseen päädyttiin pitkän yhteistyön ja kumppanuuden seurauksena.
Yritys on maailmanlaajuinen johtaja ilmastointilaitteiden valmistajana. Useat tunnetut kansainväliset tuotemerkit luottavat sen vahvaan osaamiseen.
Cooper&Hunterin tuotanto noudattaa korkeimpia kulttuurin ja tuotannon standardeja: