Kiinteistölämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput

Huntair ulkoyksikko

Unitherm 3 R32 8 ja 14kW, ominaisuudet:

  • Liitettävissä vesikiertoiseen lattia- ja patterilämmitykseen
  • WiFi-moduuli vakiona
  • Kosketusnäyttö ohjauspaneelissa
  • Veden maksimilämpötila 60 astetta
  • Erp energialuokka A++
  • Kaksivaiheinen kompressori
  • Etäohjaus
  • COP-arvo, jopa 5.1

Uudet Cooper & Hunter Unitherm 3 Monoblock-ilmavesilämpöpumput tarjoavat maksimaalisen mukavuuden kotiisi. Ne ovat tehokkaita sekä ympäristöystävällisiä, sillä ne käyttävät kylmäaineena ekologista R32-kaasua. Teholuokat ovat: 4-16 kW yksivaiheisina ja 10-16 kW kolmivaiheisina.

Kaikissa malleissa on integroitu ohjaus WiFi: n kautta. Laitteissa on myös kaksivaiheinen kompressori, joten lämpöteho on suuri kovallakin pakkasella. Kompressori ja puhallinmoottori ovat invertteriohjattuja. 

Mallit:

CH-HP8.0MIRK

CH-HP14MIRM

C&H Unitherm 3 HuntAir ESITE

 

lämpöpumpun kytkentä kaasukattilaan

Helppo tapa saada säästöjä lämmityskuluihin on kytkeä lämpöpumppu kattilan rinnalle. Esimerkkinä kaasukattila ja C&H Unitherm ilmavesilämpöpumppu. Nykyisillä kaasun hinnoilla jopa 80% pudotus kaasun kulutukseen tarkoittaa merkittäviä säästöjä.  


CH5V Kiinteistölämpöpumput

Cooper&Hunter CHV5 kiinteistölämpöpumput nostaa VRF-järjestelmien energiatehokkuuden ja käyttömukavuuden uudelle tasolle.

DC invertterikompressorin erityinen korkeapainekammiorakenne parantaa suorituskykyä erityisesti keski- ja täydellä teholla. Älykäs lämmöntalteenottojärjestelmä parantaa hyötysuhdetta jopa 78% verrattuna perinteiseen VRF-järjestelmään ja ECOP arvon olessa tällöin jopa 6,67. Erittäin hiljaiset sisäyksiköt lämmittävät ja jäähdyttävät tilat tarpeen vaatimalle tasolle energiatehokkaasti. Järjestelmän hallinta tapahtuu huonekohtaisilla säätimillä, ryhmittäin tai etähallintana.

Nopea ja helppo asennus kompaktin modulaarisen rakenteen ansiosta. CHV5 ulkoyksiköiden teholuokat ovat välillä 22,4kW-61,5kW ja yhdistämällä useita yksiköita max teho on 246kW. Yhteensä neljään ulkoyksikköön voidaan liittää jopa 80 sisäyksikköä putkipituuden ollessa yhteensä jopa 1000m. Älykkään CAN-väylätekniikan ja automaattisen sisäyksiköiden tunnistuksen ansiosta suuren järjestelmän asennus on nopeaa ja helppoa. KATSO ESITE TÄSTÄ