Miksi ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppu lämmittää

Cooper & Hunter ilmalämpöpumput lämmittävät erinomaisella hyötysuhteella vielä jopa -30°C asteessa. Laitteet on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiimme, ja ovat pakkasen kestävyydeltään erinomaisia.

Kaukosäätimessä oleva lämpötila-anturi pitää huolen siitä, ettei lämmin ilma jää vain pumpun lähiympäristöön. Laajat puhalluskulmat jakavat lämmön tasaisesti ympäri asuntoa. Tästä on hyötyä myös kun halutaan esimerkiksi jakaa tulisijan lämpö leviämään laajemmalle.

Cooper&Hunter ilmalämpöpumpuilla on myös mahdollista ylläpitää lämpöä esimerkiksi kesäasunnolla mahdollisimman edullisesti silloinkin kun siellä ei oleilla.

Ilmalämpöpumppu viilentää

Nyt kun Suomessakin kesät ovat olleet kovinkin kuumia, on ilmalämpöpumpun viilennystoiminta tuonut mukavuutta oleskeluun. Tukahduttava kuumuus on myös terveyshaitta, johon ilmalämpöpumppu voi tuoda helposti helpotuksen. Cooper & Hunterin ilmalämpöpumpuissa myös viilennystoiminto toimii hyvällä hyötysuhteella, ja laitteiden puhallussuunnat on ohjattavissa niin, että oleskelu olisi mahdollisimman mukavaa.

Säästät energialaskussa

Motivan verkkosivuilla on paljon tietoa ilmalämpöpumpun tuomista hyödyistä. Tästä linkistä pääsette tutustumaan kuinka paljon ilmalämpöpumppu voikaan säästää energiaa ja näin ollen myös rahaa. Sivustolla on vertailtu myös ilmalämpöpumpun, ilmavesilämpöpumpun ja maalämmön tuomia hyötyjä, joten mikäli kiinnostuit muistakin vaihtoehdoista käy toki tutustumassa Atlantic lämmitysjärjestelmiin osoitteessa www.atlantic.fi

Huoneilma pysyy puhtaampana ja raikkaampana

Ilmalämpöpumppuihin on nykyisin valittavissa monenlaisia suodattimia. Se mikä niille on yhteistä, on että ne kaikki omalla tavallaan pitävät huoneilman puhtaampana ja näin ollen raikkaampana ja terveellisempänä. Tästä pääsette tarkemmin tutustumaan eri suodatinvaihtoehtoihin.

Minkälainen ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppuja on nykyisin tarjolla todella kattava valikoima. Löytyy kattokasettimallisia, eli katon sisään upotettavia ilmalämpöpumppuja, sekä lattiatasoon tai kattopintaan asennettavia malleja, kanavamalleja yms. ja tietenkin tavallisimmat seinälle asennettavat mallit. Tästä pääsette tarkemmin tutustumaan Cooper&Hunterin tarjoamaan valikoimaan josta varmasti löytyy jokaiselle omansa.