Cooper & Hunter nyt Suomessa!

Cooper & Hunter nyt Suomessa!

Tervetuloa uusituille sivuillemme!

Costella Oy on talotekniikan ja lämmitysjärjestelmien maahantuoja ja asiantuntijaorganisaatio.

Vuonna 1994 perustettu yritys toimii Kouvolassa. Toimitilat sijaitsevat Varastokadulla ja Tehontiellä. Kouvolan Rauta-Prismassa on lisäksi myyntinäyttely- ja palvelupiste. Henkilökuntaa on parikymmentä.

Lukuisat jälleenmyyjämme ympäri Suomen ovat kaikki taatusti ammattitaitoisia ja osaavat auttaa juuri sinun asuntoosi ja käyttötarkoitukseesi sopivan tuotteen valinnassa.

Costella maahantuo eurooppalaisia Atlantic ilmavesi- ja maalämpöpumppuja, Austria-Email varaajia sekä Vivax ja Cooper&Hunter ilmalämpöpumppuja. Uusin tuotemerkki Cooper&Hunter täydentää lämpöpumppuvalikoimaa upeilla, huipputekniikkaa sisältävillä ilmalämpöpumpuillaan.

Tuotevalikoimiin pääsette tutustumaan alla olevista linkeistä, ja yhteystietomme löytyvät tästä. 

Yhteistyössä:

Costella_RGB_logot_ae_sivuille   Atlantic_RGB_logot_ae_sivuille    vivax_RGB_logot_ae_sivuille 

Cooper&Hunter tuotemerkin taustalla on Сooper&Hunter International Corporation (USA) www.cooperandhunter.com. Yhtiö perustettiin vuonna 2003 kahden yhtiön pohjalta: CS Cooper Company ja Hunter Manufacturing Company.

Kaksi ideologiaa, kaksi suuntaa, kaksi alansa huippua yhdistyivät luodakseen uuden tuotteen. Hienostunut ja trendikäs muotoilu, sekä ergonomia ja mukavuus yhdistyivät innovatiiviseen tekniikkaan, moderniin teknologiaan ja korkeaan laatuun.

“COMFORT INNOVATIONS” eli ”mukavuus innovaatiot” on muodostunut C&H:n tunnuslauseeksi. C&H laitteista on tullut hyvin suosittuja ympäri maailman sitten vuoden 2003. C&H merkin alla olevat tuotteet lasketaan jo miljoonissa ja brändi C&H on merkki laadusta ja luotettavuudesta. Yrityksen taustoihin ja tuotantoon pääsette tutustumaan tästä.

Miksi ilmalämpöpumppu? Ilmalämpöpumpusta on paljonkin hyötyä ja iloa, ei pelkästään sen energiaa säästävän toiminnan vuoksi vaan myös puhtaasti mukavuuden kannalta; talvella ilmalämpöpumppu lämmittää juuri kuten haluat ja kesällä taas viilentää. Katso tästä lisää. 

Tekniikasta ja laitteiden ominaisuuksista kerromme enemmän Tekniikka sivullamme ja Mitä eli millainen ilmalämpöpumppu sivulla kerromme yleisesti ilmalämpöpumpuista ja esittelemme tuotevalikoimaamme.

Tervetuloa!